Recension: Klicklån snabblån

klicklånKlickLån ger dig möjlighet att ansöka om ett snabblån utan säkerhet på mellan 10 000 och 40 000 kronor. Den här tjänsten har skapats ihop med ett bolag som heter Thorn Svenska AB som har varit aktivt i Sverige sedan 1969. I dag är Thorn också en av våra största leverantörer när det gäller både uthyrning och finansiering av konsumentelektronik.

Via KlickLån kan du låneansöka snabbt och lätt via hemsidan – du väljer hur mycket du vill låna, under hur lång tid du vill betala tillbaka lånet och avslutar med dina kontaktuppgifter. Du får ett svar direkt om du blir beviljad ett lån eller inte.

Ansök kostnadsfritt

Krav för ett lån hos KlickLån

För att du ska bli beviljad ett snabblån via KlickLån krävs det att:

  • Du är 20 år gammal
  • Du är folkbokförd i Sverige
  • Du har inga betalningsanmärkningar
KlickLån gör också en kreditupplysning i samband med din låneansökan och kan i vissa fall kontakta dig för att ställa ytterligare frågor kring din privatekonomi innan du blir antingen beviljad eller nekad ett lån.

Låna mellan 10 000 och 40 000 kronor

Hos KlickLån kan du bli beviljad ett lån på mellan 10 000 och 40 000 kronor som du betalar av mellan 12 till 72 månader. Räntan bestäms individuellt efter din kreditprövning och i dagsläget varierar räntan hos KlickLån mellan 9,84 och 21,60 procent. I samband med att du skriver under låneavtalet får du se tydligt vilken årsränta och effektiv årsränta du binder dig till. Den effektiva räntan gör att du ser vad hela ditt lån kostar.

Hos KlickLån tillkommer en administrationsavgift varje månad. Om du har autogiro ligger den på 19 kronor – annars är det 39 kronor som gäller.

Handläggning och utbetalning av lån

När du skickar en ansökan till KlickLån kommer du att bli kontaktad av bolaget under öppettiderna. Så fort du har signerat låneavtalet betalar KlickLån ut pengarna under helgfria vardagar. Vanligtvis har du tillgång till pengarna samma dag om du har signerat avtalet innan klockan 11:00. Signerar du ett avtal efter klockan 11:00 får du pengarna dagen därpå.

Kundtjänst hos KlickLån

Vill du komma i kontakt med KlickLåns kundtjänst kan du göra det per telefon och e-post. Om du vill ringa gör du det på telefonnummer 08 559 055 14 och om du vill mejla gör du det till info@klicklan.se. Öppettiderna som gäller är följande:

  • Vardagar mellan klockan 08:00 och 18:00
  • Lördagar mellan klockan 10:00 och 16:00
Ansök kostnadsfritt